20 Ekim 2011 Perşembe

18 Ekim 2011 Salı

yorumlar

Milli değerlerimizi ve dünyamızı yok edinceye kadar kirletmeyelim. Bir gün çocuklarımız ve onların da çocukları sizlerden ve bizlerden hesap soracak. Onların da yaşamaya ve yaşatmaya hakları olduğunu aklımızdan çıkartmayalım. Arkamızdan küfür ve beddua etmemeleri için, denizlerimize, ormanlarımıza, çocuklarımıza, ailemize,insanlarımıza,vatanımıza sahip çıkalım. Yaşatmak için yaşayalım. Çoğaltmak için çalışalım, Gecemiz gündüzümüz, gündüzümüz gecemiz olmalı.

Zaman durmuyor, su gibi akıp gidiyor. Bizleri durdurmak, ayağımızın altına muz kabuğu koymak , yolumuzdan döndürmek , bizleri birbirimize düşürmek isteyenlere asla müsaade etmeyelim. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirelim, pekiştirelim. Milli değerlerimize, dinimize, Atatürk ilke ve inklâplarına, ülkemize, insanımıza ve geleceğimize sahip çıkalım. Yolumuza kim çıkarsa çıksın asla taviz vermeyelim. Bu güzel ülkemize cennet vatanımıza sahip olmak , bizleri birbirimize düşürmek ve bölmek için sırada bekleyen ve bir kaşık suda boğmak isteyenlere asla ve asla müsaade etmeyelim.

Gün geçtikçe artan şiddet olayları dünyanın çeşitli bölgelerinde hissedilir derece artmakta gündeme bir bomba gibi düşmektedir. Onların zengin tabii kaynaklarına sahip olmak, bu arı kovanına çomak sokmak, ortalığı karıştırmak isteyenler, yıllarca bizim ülkemize de aynı çomağı göstermiş ve karıştırmış ve bölmek istemişlerdir. Emellerine kavuşamadıkları için şimdi daha da acımasız olmuşlardır. Bireysel olaylar artık toplumsal olaylara sıçramıştır. Eşkıya artık şehirlere inmiştir. Her an her yerde bir olay cereyan etmektedir. Bunun böyle olmasını isteyenler, bulundukları yerden kıs kıs gülmekte, ağızlarının suyu akmaktadır. Onlara müsaade etmeyelim. Biz insanlığımızı ve büyüklüğümüzü Türklerin ne kadar asil bir millet olduğunu gösterelim, ağızlarındaki salyaları silmek için onlara mendilimizi uzatalım.